Buca’da talepler yerine geliyor.

Saha çalışmalarının ardından Buca sokaklarında seferberlik başlatan Buca Belediyesi, muhtarların ve vatandaşların talepleri doğrultusunda kilit parke çalışmalarına hız kattı.

13 Ekim 2019 - 13:05

Kenti çağdaş modern kimliğine kavuşturmak için yoğun mesai harcayan Buca Belediyesi, ilçenin cadde ve sokaklarda yatırım gerçekleştirmeye devam ediyor. 

Buca Belediyesi Av. Erhan Kılıç’ın icraat müdürlükleriyle sahada gerçekleştirdiği çalışmalar sırasında muhtarlar ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Buca sokaklarında yenileme çalışmaları başlattı. 

Buca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, planlama doğrultusunda önceliği dezavantajlı mahallelere vererek asfalt serme, yama, taş parke ve kaldırım çalışmaları başlattı. Gediz ve Ova bölgesi başta olmak üzere ilçenin dört bir yanında yürütülen çalışmalar kapsamında günde ortalama 5 farklı mahallede kilit parke taşı döşemesi gerçekleştirdi. 

2019 SONUNA KADAR TÜM MAHALLELRDE KİLİT PARKE ÇALIŞMASI
Yol ve sokaklardaki kilit parke çalışmalarının yanı sıra kaldırımlar çalışması gerçekleştirildi.  Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kilit parke çalışmaları, asfalt yapımına elverişli olmayan, aşırı eğimli bölgelerde araçların ve vatandaşların ulaşımını kolaylaştırarak kaymaları önleyecek.  Çalışmalar, yapılan planlamalar doğrultusunda sürdürülmeye devam edecek. 2019 sonuna kadar Buca’nın bütün mahallelerinde kilit parke çalışmaları gerçekleştirilecek. 

Bu haber 745 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()