Buca’da şampiyonlar arenasında geri sayım başladı

Buca Belediyesi önderliğinde gerçekleştirilecek olan uluslararası dövüş arenası KOW KINGDOM OF THE WAR CHAMPİONSHİP kick boks turnuvası 26 Kasım Cumartesi günü İzmirlilerle buluşacak.

24 Kasım 2022 - 11:55

Bugüne kadar pek çok başarılı sporcuyu yetiştiren ve uluslararası arenada önemli başarılar elde etmiş olan Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bu defa dünya çapında bir organizasyona ev sahipliği yapacak. 26 Kasım Cumartesi günü Buca Belediyesi Tenis Kulübü’nde gerçekleştirilecek olan uluslararası turnuvaya dünyanın pek çok yerinden sporcular katılacak.

DÜNYADAN 40 SPORCU KATILACAK

Buca Belediyesi sporcusu kick boks antrenörü ve KOW kurucusu Halim Macun organizatörlüğünde yapılacak olan organizasyona tam 40 sporcu katılacak. 6 kadın 34 erkek sporcunun yarışacağı  etkinlik Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde saat 17.00’da yapılacak.

Organizasyon Türkiye Kickboks Federasyonu’na bağlı olarak gerçekleştirilirken Buca Belediyesi’nden 6 sporcu yarışmaya katılım sağlayacak. Katılım sağlayacak sporcuların isimleri ise şöyle: Serkan Kılıç, Ali Rıza Kaya, Elif Şen, Nehir Tuğ, Ercan Karaca, Yahya Ömer Şen.

 

Bu haber 220 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()