Buca’da baca temizliği denetimi arttırıldı

Buca’nın hava kalitesini arttırmak için çalışan Buca Belediyesi, baca denetimi gerçekleştirdi. Hava kirliliği ve yangın riskini ortadan kaldırmak için yürütülen çalışma kapsamında, işletmelerin baca temizlik belgelerine bakılarak uyarıda bulunuldu.

10 Temmuz 2020 - 10:08

Temiz bir hava ve temiz bir çevre için çalışan Buca Belediyesi, ilçedeki işletmelere baca kontrol çalışması başlattı.

Güvenli bir baca çekişi sağlamak, bacadan kaynaklı yangınları engellemek ve hava temizliğini sağlayabilmek için zorunlu tutulan baca denetimi,  Buca Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

İŞLETMELER DENETLENDİ
Ekipler, çalışma kapsamında Buca genelindeki fırın, restoran gibi yoğun baca kullanımı olan işletmeleri denetledi. Ekipler, 6 ayda bir yapılması zorunlu tutulan baca bakım belgelerini ve bakımı yapan firmaların yeterliliklerini kontrol etti. Baca bakımlarını yapmayan işletmelere uyarıda bulunan ekipler, 15 günlük süre verdi. Süre sonunda bakımını yaptırmayan işletmelere zabıta ekipleri tarafından cezai işlem uygulanacak.

 

 

Bu haber 2026 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()