Buca Belediyesi uluslararası turizm ve ticaret fuarında

Turizm sektörünün en büyük ve en köklü fuarlarından olan Travel Turkey’de en dikkat çekici stantlardan biri Buca Belediyesi stantı oldu. Buca’nın eşsiz değerlerinin anlatıldığı stantta, konuklara fuar için özel olarak hazırlanan broşürler, Buca Kent Rehberi ve anahtarlıklar hediye ediliyor.

09 Aralık 2022 - 13:55

Buca Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Fuar İzmir’de yapılan TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi ile TTI Outdoor Kamp, Karavan, Tekne, Outdoor ve Ekipmanları Fuarı’nda katılımcı olarak yerini aldı.

Bu yıl 16’ıncı kez dünya turizmine kapılarını açan “Uluslararası Travel Turkey İzmir Fuarı’na birbirinden güzel Buca görselleri ile katılan Buca Belediyesi, konuklarını İzmir Sokakları özel bölümü Hol- A B208 nolu stantta ağırlıyor.

Buca’nın eşsiz değerlerinin anlatıldığı stantta, konuklara fuar için özel olarak hazırlanan broşürler, Buca Kent Rehberi  ve anahtarlıklar hediye ediliyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, TÜRSAB desteği ile düzenlenen fuar 8-10 Aralık tarihlerinde gerçekleştiriİiyor.

BAŞKAN KILIÇ VE BAŞKAN SOYER  BERABER GEZDİLER

16 ülkeden 210'dan fazla katılımcıyı ve dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini ağırlayan fuarda Buca Belediyesi standı en gözde stantlardan biri oldu. Katılımcılara tarihi, doğal ve kültürel zenginlikleri ile İzmir’in en köklü ilçesi Buca anlatılırken, Buca Belediyesi’nin kent için hayata geçirdiği projeler de tanıtıldı.

Fuarın ilk gününde Buca Belediye  Başkanı Erhan Kılıç ve  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, katılımcıların olduğu stantları tek tek gezdiler. Sonrasında ise Başkan Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’i  Buca Belediyesi standında konuk olarak ağırladı.

Buca Belediye  Başkanı Erhan Kılıç, ticaret ve turizm sektörünün bir araya geldiği fuarda yer almaktan mutlu olduklarını ifade ederek, “Bir eğitim kenti olan Buca’mız doğal güzellikleri, tarihi sokakları, levanten köşkleri le aynı zamanda önemli  turizm noktalarından biri haline gelmiştir. Bizler de Buca Belediyesi olarak kente sağladığımız katkılar, projelerimiz, tarım, sosyal, kültürel alanlarda yaptığımız çalışmalarla fuarda yerimizi alıyoruz. Konuklarımızı standımıza bekleriz” diye konuştu.

Bu haber 153 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()