Buca Belediyesi Avrupa Hareketlilik Haftası’na katıldı

“HERKES İÇİN SIFIR KARBON SALINIMLI HAREKETLİLİK “

10 Temmuz 2020 - 11:45

Buca Belediyesi, kentleri ve belediyeleri sürdürülebilir ulaşım tedbirleri almaya ve desteklemeye teşvik eden Avrupa Hareketlilik Haftası’na katılım kararı aldı. 16-22 Eylül tarihleri arasında “Herkes için Sıfır Karbon Salınımlı Hareketlilik” temasıyla düzenlenecek hafta kapsamında vatandaşların bireysel araçlar yerine alternatif ulaşım metotlarıyla seyahat etmelerine yönlendirecek etkinlikler yapılacak.

 

Dünyanın büyük bir bölümünde yerel yönetimler aracılığıyla uygulanan Avrupa Hareketlilik Haftası için Buca Belediyesi Araştırma ve Geliştirme Müdürlüğü (Ar-Ge) harekete geçti,  Avrupa Komisyonu girişimi Avrupa Hareketlilik Haftası’na katılım kararı aldı.

Alternatif ulaşım

Bu yıl tüm dünyayı etkisi altına alana koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle teması “Herkes için Sıfır Karbon Salınımlı Hareketlilik” olarak belirlenen ve 16-22 Eylül tarihleri arasında hayata geçirilecek hafta kapsamında; ulaşım planlaması ve toplu ulaşım sisteminin geliştirilmesi, bisiklet ve yaya yollarının artırılması, vatandaşların  bireysel araçlar yerine alternatif ulaşım metotlarıyla seyahat etmesinin teşvik edilmesi planlanıyor.
 

 

Bu haber 2143 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()