BU MUHABBET AĞIR MUHABBET

Halkla ilişkiler dünyasının iki ismi Benan Bilek ve Erhan Gölbey “Ağır Muhabbet” isimli gösterileriyle İzmirlilerle buluşacak. 12 Nisan Salı akşamı Berduşşş Club’de gerçekleşecek olan Ağır Muhabbet, 25 yıldır çeşitli organizasyonlara imza atmış iki ismin keyifli anılarından oluşan neşeli bir program olacak.

29 Mart 2016 - 17:06

Halkla ilişkiler ve reklamcılık dünyasında yirmi beşer yılı geride bırakan ve İzmirli işveren ve kurumsal iletişim birimlerinin yakından tanıdığı Erhan Gölbey ve Benan Bilek, farklı bir organizasyona birlikte imza atıyor. “Ağır Muhabbet” adlı müzikli buluşmayı “50 Yıla Selam” notuyla gerçekleştirecek olan ikili, 12 Nisan Salı akşamı yıllar içinde yaşamlarında çeşitli nedenlerle bir araya geldikleri kişi ve kurum yetkilileriyle buluşabilmeyi hedefliyor.

 

Proje, yirmi beş yıldır farklı pek çok etkinlikle çeşitli firmalara ayrı ayrı hizmet veren Bilek ve Gölbey’in 90’lı yıllarda bir araya geldikleri ilk andan bugüne dek yaşadıkları çeşitli organizasyon anıları ve kazalarını içeren, dönem müzikleriyle de renklendirilerek hazırlanan keyifli bir etkinlik. Yalnızca bir gece sahnelemeyi planladıkları Ağır Muhabbet ile Benan Bilek ve Erhan Gölbey, gülmeye çekindiğimiz hatta utandığımız son zamanlarda katılımcılara bir nefeslik neşe katmayı hedefliyor. 

 

Meslekte 25 + 25 yıl

Bugüne dek reklam ve halkla ilişkiler mesleğine ilişkin birikimlerini defalarca gençlerle paylaşan Gölbey ve Bilek, çeşitli okulların ilgili bölümlerinde yaptıkları bu paylaşımın çok değerli olduğuna inanıyor. Mesleğin doğası gereği bilginin ve yaşananların paylaşımına özen gösteren ikili, iş hayatları boyunca da ekiplerinde genç yeteneklere yer vermeye ve gençlerin mesleki heyecanlarını bilgi ve birikimle desteklemeye özellikle dikkat ediyor.

 

Aynı zamanda Gölbey’in de doğum günü

Projenin içeriği hakkında bilgi veren Benan Bilek “Bugüne dek pek çok kişi için birbirinden farklı ve özel projeler hazırladık. Ben biraz daha butik işleri tercih ederken, Erhan devlet kurumlarından STK’lara, seçim çalışmalarından film galalarına, konserlere kadar pek çok alanda hizmet üretti. İkimiz de birbirimizden ayrı olarak hep yapılmamış işleri yapma heyecanı ile dokunulmamış konulara temas etmek istedik. Süreç içerisinde rakip göründüğümüz zamanlar bile oldu. Ama bir araya geldiğimiz her an birbirimizle organizasyon dedikoduları yapıp keyiflenmeyi ihmal etmedik. Bu paylaşımlarda birbirimizden de fikren ve ruhen beslendik. Bir gün kendimiz için hiç organizasyon yapmadığımızı fark ettik ve Erhan’ın bu yıl 50 yaşına giriyor oluşu ikimiz de heyecanlandırdı. Yapar mıyız diye sorduk, hadi deyip yola koyulduk. Ağır Muhabbet’in çıkış noktası bir kereliğine olsun kendimiz için bir aktivite organize etme heyecanıdır” dedi.

 

 

Ağır Muhabbet, 12 Nisan Salı akşamı saat 19.30’da Ege Magazin Gazetecileri Derneği EMGD ile Berduşşş Meyhane & Club’ün sahibi Tibet Özer desteği ve DevAjansçalışanlarının sihirli dokunuşlarıyla gerçekleşecek. Etkinliğin biletleri çok yakında biletix.com’dan satışa sunulacak.

Bu haber 1336 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı: Cumhurbaşkanlığı seçiminde Yavaş ve İmamoğlu'nun kazanma ihtimali çok yüksekti
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı:...
Yeşilçam’ın çehresi değişecek
Yeşilçam’ın çehresi değişecek

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()