Bostanlısporlu Gökmen şampiyon…

Bostanlıspor Muay Thai takımının başarılı sporcusu Gökmen Nusret Başay bu kez de Kick Boks K-1 Ege Bölgesi 16-17-18 yaş grubunda şampiyon oldu.

24 Temmuz 2022 - 10:35

16 yaşında olmasına karşın kendisinden büyük sporculara ringi dar eden Bostanlısporlu Nusret, Kick Boks Ege Bölge Şampiyonası K-1 kategorisi Gençler 16-17-18 yaş grubun 60 kiloda kendisinden 2 yaş büyük 6 sporcu ile girdiği mücadeleden şampiyon olarak ayrıldı.
Bostanlıspor Kixk Boks antrenörü Aytaç Uyanıker, “kick boksun K-1 Branşı en serti. Gökmen 16 yaşında olmasına karşın başarılı maçlar çıkarıyor. Rakipleri kendisinden 2 yaş büyüktü. Finale kadar çok zorlu rakiplerle mücadele etti. Finalde de zorlandı. Maçın bitmeden kazanılıp kaybedilmeyeceğini aşıladığımız için son düdüğe kadar mücadelesini en iyi şekilde yaptı ve son rauntta rakibine üstünlük kurarak maçı kazandı, şampiyonluğu Bostanlıspor’a getirdi. Elbette şampiyonluğa çok sevindik. Başkanımız Avni Erboy’un bize verdiği destek ve gücü boşa çıkarmadığımız için de ayrıca mutlu olduk” dedi.

Bu haber 691 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()