Bosnalı Doktorlar Türk Hastanelerini Beğendi

Genç Sağlık Turizm Derneği, Bosna-Hersek’ten 23 doktoru Türkiye’ye getirdi. Bosnalı doktorlar Türkiye'deki hastanelere hayran kaldılar.

26 Haziran 2019 - 13:37

Genç Sağlık Turizm Derneği, yeni kurulmasına rağmen Türkiye’ye sağlık turizmi alanında büyük katkılar sağlamaya devam ediyor. Dernek, Bosna-Hersek’ten 23 doktoru Türkiye’ye getirdi. Bosnalı doktorlar ülkemizdeki hastanelere hayran kaldılar.

Tanıtım organizasyonlarını artıyoruz

Bosna-Hersek ile sağlanan irtibat sayesinde 23 Bosnalı doktorun ülkemizdeki çeşitli hastaneleri gezdiğini belirten Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Karaakuş, bunun ülkemize büyük katkılar sağlayacağını dile getirdi. Karakuş, “Bosna, bizim tarihi açıdan bağımızın olduğu güzel bir ülkedir. Bu sebeple dernek olarak ülkemizi tanıtmaya oradan başladık. 23 Bosnalı doktoru ülkemize getirdik ve çeşitli sağlık komplekslerini tanıtma imkânı bulduk. Bosna Hersekli doktorlar Türkiye’deki imkanları çok beğendiler. Bütün bu faaliyet çerçevesinde Bosna’dan birçok hastanın ülkemize geleceğini öngörüyoruz” dedi.

Birçok Avrupa ülkesinden ilerideyiz

Sağlık alanında birçok Avrupa ülkesinden iyi durumda olduğumuzu söyleyen Ercan Karakuş, ülkemizin tanıtıma fazlasıyla ihtiyacı olduğunun altını çizdi. Karakuş, “Türkiye, sağlık alanında birçok Avrupa ülkesinden daha ileri seviyededir. Ancak tanıtım konusuna önem vermememiz sebebiyle geldiğimiz noktayı anlatamıyoruz ve sağlık turizmi alanında geri planda kalıyoruz. Sağlık Turizmi Süreci Tanıtım Organizasyonu çerçevesinde ülkemize gelen Bosnalı doktorlara yaptığımız tanıtım faaliyetleri sonucunda bu eksikliği giderecek bir adım atmış bulunuyoruz” diye konuştu

Etkinliklerimizle katma değer yaratıyoruz

Yapılan etkinliklerin olumlu olarak ülkemize döneceğine dikkat çeken Ercan Karakuş, sözlerine şöyle devam etti: “Bu tarz etkinlikler sayesinde ülkemizin tanıtım faaliyetine katkıda bulunurken, katma değer üretimine de yardımcı oluyoruz. Çeşitli sağlık kompleksleri ile yaptığımız anlaşmalar sonucunda yabancı doktorlara Türkiye’de bulunan, tam teşekküllü hastaneleri tanıtarak hastaların ülkemize yönlendirilmesini sağlıyoruz. Bu da gelen hastanın hem hastaneye hem de ülkemize katkı olarak geri dönüyor. Ülkemizi sağlık turizmi alanında tanıtmaya devam edeceğiz. Bu alanda liderliği hedefliyoruz.”

Bu haber 822 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()