Bornova’da Ramazan yardımları sürüyor

Bornova Belediyesi, ihtiyaç sahipleriyle gönül köprüleri kurmaya devam ediyor.

17 Nisan 2021 - 09:46

Mevlana Mahallesi’nde gerçekleştirilen ve Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ile CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel’in de katıldığı sosyal yardım etkinliğinde çok sayıda vatandaşa sıcak yemek yardımı yapıldı.

Toplu iftar organizasyonunun yasaklandığı yeni kararname dolayısıyla sıcak yemek dağıtımı yapmaya başlayan Bornova Belediyesi, Ramazan boyunca ihtiyaç sahibi 50 bin Bornovalının sofrasına konuk olma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Ramazan boyunca devam edecek olan yardım seferberliğinin 2’nci durağı olan Mevlana Mahallesi’ndeki dayanışma etkinliğinde çok sayıda vatandaşa hijyen koşullarına uygun şekillerde ambalajlanmış sıcak yemek paketleri dağıtıldı. Vatandaşlar etkinliğe katılan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Atila Sertel ve Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ sevgi seliyle karşıladı.

Ramazan’ın dayanışma duygusunu kuvvetlendiren kutsal bir ay olduğunun altını çizen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Koşullar gereği iftar sofraları kuramasak da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz. Ramazan boyunca, ihtiyaç sahibi 50 bin vatandaşımıza iftar yemeği ulaştıracağız” dedi.

Bu haber 420 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()