Bornova‘da Hayat Boyu Öğrenme Atölyeleri

Bornova Belediyesi Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi’nde, hayat boyu öğrenme fikri kapsamında düzenlenen atölye çalışmaları başladı. Yediden yetmişe herkesin başvurabileceği eğitimler Aralık ayı sonuna kadar her hafta Salı ve Perşembe günleri gerçekleşecek.

11 Aralık 2018 - 09:11

Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi’nde, yediden yetmişe herkesin başvurabileceği, hayat boyu öğrenme fikri kapsamında yapılan atölye çalışmaları başladı. Aralık ayı sonuna kadar her salı ve perşembe günleri yapılacak eğitimlerde gezi ve bilim atölyeleri düzenlenecek. 15 kişilik gruplarla, alanında uzman eğitmenler eşliğinde uygulanan çalışmalar kapsamında merkez içerisinde bulunan Fosil Bilim Merkezi ve Astronomi sınıfı içinde geziler yapılıyor.

Bilimsel yöntemler ışığında

Atölye çalışmalarında katılımcıların günlük hayatlarında, doğada karşılaştıkları olguları keşfetmeleri, altında yatan bilimsel süreçleri takip ederek çevrelerinde olup biteni, bilimsel yöntemler ışığında fark etmeleri sağlanıyor. Merkez içi gezilerde ise özel olarak dizayn edilmiş astrınomi sınıfına katılanlar,  uzayı, gezegenleri ve astonomi hakkında bilgileri öğrenirken, Fosil Bilim Merkezi içinde de  gezegenimiz hakında bilgi sahibi oluyor. Katılımcılar, burada dünyanın 550 milyon yıllık tarihine bir zaman tüneli içinde, fosiller, jeolojik kesitler, animasyonlar, diaromalar ve üç boyutlu canlandırmalar eşliğinde tanıklık etme imkanı buluyor.

2018/12/2018-12-11-09-15-06.jpg
2018/12/2018-12-11-09-15-11.jpg
Bu haber 1022 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Cumhuriyet Meydanı çocukların gösterileriyle renklendi
Aslanoğlu'ndan Meydan Çağrısı ve Valiye Destek
Aslanoğlu'ndan Meydan Çağrısı ve Valiye Destek

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()