Bornova'da havuz muamması

Bornova Belediyesi tarafından 2020 yılının Aralık ayında ihalesi yapılan Çamdibi Kapalı Yüzme Havuzu'nun açılması yılan hikayesine döndü.

12 Ağustos 2022 - 18:41

Gerçek Haberci'nin haberine göre Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ'un geçtiğimiz Temmuz ayında açılacağı müjdesini verdiği havuz için yaklaşık 600 çocuğun 140 TL bedel ödeyerek kayıt yaptırdığı öğrenildi. İduğ'un verdiği müjdenin gerçekleşmemesi bir yana çocukların özlemle bekledikleri havuzlarına ne zaman kavuşacakları da belirsizliğini koruyor.
Yüklenici firma tarafından resmi olarak henüz teslim alınamayan havuzun teknik kontrollerinin ve geçici ihale kabulünün de yapılmadığı öğrenilirken gerek teknik alt yapı gerekse de ölçüler konusunda birçok eksik bulunduğu da belirtiliyor. 
Havuzun resmi hizmete geçmesi için alınması gereken izinler konusunda da sıkıntı yaşanacağı tespit edilirken bunca eksikliğe rağmen yüklenici firma ile ilgili gerekli yaptırım uygulamalarının neden yapılmadığı da merak ediliyor.
Bornova Belediyesi yetkililerinden alınan bilgilere göre; söz konusu havuzun yapımının tamamlandığı, resmi açılış için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bekleneceği öğrenildi. Bunun yanı sıra da derslerin yakın zamanda başlayacağı vurgulandı.

Bu haber 227 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı: Cumhurbaşkanlığı seçiminde Yavaş ve İmamoğlu'nun kazanma ihtimali çok yüksekti
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı:...
Yeşilçam’ın çehresi değişecek
Yeşilçam’ın çehresi değişecek

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()