Bornova’da fener alayı çoşkusu

Cumhuriyet’in 96’ncı kuruluş yılı Bornova’da coşkuyla kutlandı. Otoyol viyadüklerinin altından başlayan fener alayı yürüyüşüne binlerce Bornovalı katıldı. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ve CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel’in de katıldığı yürüyüşte, Mustafa Kemal Caddesi bayraklarla kırmızı beyaza boyandı, meşalelerle aydınlandı.

29 Ekim 2019 - 12:10

Binlerce Bornovalı’nın katıldığı fener alayı coşkusu, Mustafa Kemal Caddesi boyunca katılanlarla büyüdü. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ve CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel’in eşleriyle katıldığı yürüyüşte siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de yerlerini aldı. Dev Atatürk posteri ve Türk Bayrağı’nın en önde elllerde taşındığı yürüyüşte renkli görüntüler de oluştu. Küçük bir kız çocuğunun bando takımına şeflik yaptığı anlar büyük ilgi uyandırırken, Bornova Selanikliler Kültür ve Dayanışma Derneği Gençlik Kolları üyesi çocukların İstiklal Marşı’nı ezberden okuduğu anlar Cumhuriyet Meydanı’nda büyük coşku yaşattı.

 

Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran Bornovalılara seslenen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Bu Cumhuriyet bizim, bu Cumhuriyet kadınlarımızın, bu Cumhuriyet çocuklarımızın, biz bu ülkenin bekçileriyiz. Sizlerle beraber ülkemizi çok daha iyi günlere taşıyacağız” dedi.

Bu haber 570 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()