Bornova’da farkındalık yaratan temizlik çalışması

Bornova Belediyesi'nin Barbaros Mahallesi’nde başlayıp, Kazım Dirik Mahallesi ile devam ettiği temizlik seferberliğinde sıra Doğanlar ve Ümit Mahallesi’ne geldi. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, daha temiz bir ilçe yaratma hedefiyle gerekli tüm yatırımları yaptıklarını ve var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

05 Şubat 2023 - 11:50

Daha Temiz bir kent yaratmak için 326 personel ve 85 araç ile 7 gün 24 saat görev başında olan Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün rutin işleri dışında gerçekleştirilen çalışma Doğanlar ve Ümit Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Çalışma kapsamında tüm yollar süpürge araçları ile süpürüldü, çevredeki çöpler toplandı, konteynerler yıkandı.

 

7/24 çalışma sistemi

 

Bornova’yı temiz tutmak için gerekli tüm yatırımları yaptıklarını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Daha temiz bir Bornova için Temizlik İşleri Şantiyemizi, araç filomuzu ve ekipmanlarımızı yeniledik. Katı atık transfer istasyonu kurduk. Çöpleri bekletmiyoruz. 3 vardiya çalışma sistemine geçtik. Çöp toplama hizmetimiz Pazar günleri de devam ediyor. Bu özel çalışmamızı ise farkındalık yaratma adına Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün rutin işleri dışında gerçekleştiriyoruz. Bu noktada vatandaşlarımızdan bir ricamız var. Unutmayalım ki; En güzel temizlik kirletmemektir. Bornova hepimizin” diye konuştu.

Bu haber 309 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()