Bornova’da EGEV Gala yemeği

Bornova Belediyesi, Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı (EGEV) ile Özgencil Grup tarafından bu yıl “Geleceğin Sinyalleri” başlığı ile gerçekleştirilen Ege Ekonomik Forumu’nun konuşmacı ve katılımcılarını ağırladı.

09 Aralık 2022 - 13:46

Ekonomik Forum’un 6 yıldır büyük bir başarıyla yapıldığını ve iş dünyasına yeni ufuklar kazandırdığını ifade eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Sivil toplum ve iş dünyası kökenli bir başkan olarak buralarda elde ettiğimiz deneyimi, bugün sosyal devlet ve toplumcu belediyecilik ilkeleri doğrultusunda Bornovalının faydası için kullanıyoruz” dedi.

 

Gala yemeğinde göreve geldiği günden bu yana yapılan çalışmalar ve hayata geçirilen projeleri anlatan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ,  “Kısa bir süre içinde 500 milyon liranın üzerinde yatırım yaptık. Yaptığımız yatırımlar neticesinde ortaya çıkan değer bunun da çok üzerinde. Yatırımlarımızı yaparken projelerin kaynağı kendi içinde olmasına dikkat ettik. Bu sayede bugün Bornova Belediyesi bir yandan yatırım yapan, yol, havuz yapan, çocuk aktivite merkezi yaparken hiç borcu olmayan belediye durumunda. Bütün bunları iş yaşamında ve sivil toplum kuruluşlarında elde ettiğimiz deneyim, iş ve finans yönetimi bilgimiz ile gerçekleştiriyoruz”dedi.

 

Susam’dan övgü

 

Başkan İduğ’un EGEV Yönetim Kurulu üyeliğini de yaptığını hatırlatan EGEV Başkanı 23 ve 24. Dönem İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam ise, “Yıllarca iş ve sivil toplum yaşamında pek çok görevi birlikte yaptığımız Mustafa İduğ’un şimdi de belediyecilikte yaptığı başarılı çalışmaları gururla izliyoruz. Bu gecede bizi ağırlayan, EGEV ve Ege Ekonomik Forumu'nun  zaman yanında olan Başkan İduğ’a tüm katılımcılar adına teşekkür ederim”dedi.

 

Geceye EGEV Başkanı Mehmet Ali Susam ve Özgencil Grup Başkanı Şeref Özgencil’in yanı sıra 23. Dönem Milletvekili Taha Aksoy, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Uşak Sanayi ve Ticaret Odası Meclis Başkanı İsmail Karaman, BASİFED Başkanı Mehmet Ali Kasalı, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyesi Temel Aycan Şen, Coca Cola Kurumsal İlişkiler Direktörü Servet Yıldırım ve Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı Şeref Oğuz gibi iş, sivil toplum ve medya dünyasından önemli davetli katıldı.

Bu haber 173 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()