Bornova'da Çok Hizmet, Tek Merkez

Bornova Belediyesi tarafından yapımını tamamlanan Doğanlar’daki Prof. Dr. Aysel Bayraktar Kültür Merkezi, çok yönlü hizmetleriyle vatandaşlardan takdir topladı.

22 Ocak 2019 - 09:11

Dost Market, Kadın Danışma Merkezi, BELGEM ve düğün salonu gibi pek çok sosyal destek projesini de tek çatı altında toplayan Prof. Dr. Aysel Bayraktar Kültür Merkezi, kısa sürede Doğanlar ve çevresindeki vatandaşların pek çok ihtiyacını karşılamaya başladı.

 

 

Bornova Belediyesi’nin pekçok hizmetin bir arada verilebileceği bir merkez olarak planlayıp yapımını 1.5 yılda tamamladığı Doğanlar’daki Prof. Dr. Aysel Bayraktar Kültür Merkezi, ilk iki ayında bölge sakinlerinde büyük memnuniyet yarattı. 1994-1999 yılları arasında Bornova Belediye Başkanlığı yapan Prof. Dr. Aysel Bayraktar’ın ismini taşıyan Merkez’de Dost Market’in Doğanlar Şubesi hizmet veriyor. 1450 kişinin yararlardığı Dost Market’in bu şubesinden Doğanlar Mahallesi’nin yanısıra Mevlana, Naldöken, Ümit, Kemalpaşa, Yunus Emre ve Gürpınar mahallelerinde oturan ihtiyaç sahibi vatandaşlar da yararlanıyor.

 

Her katta ayrı hizmet

 

BELGEM, Prof. Dr. Aysel Bayraktar Kültür Merkezi’ndeki faaliyetlerine bu yıl İngilizce kurslarıyla başladı. Kurslar, 4, 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlendi. Bahar dönemi İngilizce kurs kayıtları 1 Şubat’ta baylayacak. Öğrenciler 11 Şubat’ta ders başı yapacak. Kadın Danışma Merkezi’nde, bölgede yaşayan kadınlara yönelik kültürel ve sosyal destekler sağlanmaya başladı. Merkez’in en üst katındaki 250 kişilik çok amaçlı salon düğün, nişan ve özel toplantılara ev sahipliği yapmaya başladı. Ayrıca hobi ve beceri edindirme kursları kapsamında kadınlara yönelik olarak ahşap boyama ve dekoratif ev aksesuarları yapımı kursları da devam ediyor.

 

Prof. Dr. Aysel Bayraktar Kültür Merkezi’nin projesini Doğanlar’daki vatandaşların görüşleriyle oluşturduklarını ifade eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Amacımız halkımızın gerçek ihtiyaçlarının karşılanmasıydı. Vatandaşlarımızın istemediği herhangi bir şeyi projeye eklemek istemedik. Bu nedenle anketler yaparak beklentileri öğrenip projeyi hazırladık. Henüz açılışın üzerinden iki ay geçmişken bu kadar verimli bir şekilde kullanılması ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor.

Bu haber 1106 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()