Bornova’da Bahar Korteji!

Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ, 29 Mart Cuma günü 19.00’da Süvari Caddesi’nde gerçekleştirilecek kortej yürüyüşü ve Suavi’nin sahne alacağı “Hoş Geldin Bahar” konserinde Bornovalılarla buluşacak.

28 Mart 2019 - 17:22

CHP Bornova İlçe Örgütü ve Gençlik Kolları’nın da katılacağı yürüyüş, saat 19.00’da Süvari Caddesi’nde başlayıp Büyük Park'ta son bulacak. Yürüyüş kortejinden sonra saat 20.00'de ise Portakal Cafe’de usta sanatçı Suavi’nin sahne alacağı ücretsiz halk konseri başlayacak.

 

Renkli görüntülerin yaşanacağı bahar etkinliği için konuşan İduğ, "Baharı, neşeyle, coşkuyla karşılayacağımız kortej yürüyüşüne ve konsere tüm hemşehrilerimiz davetlidir" dedi.

Bu haber 2695 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi
Ebrar Sitesi davası: Tutuklama talebi reddedildi, duruşma ertelendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()