Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu Adını Tüm Türkiye’de Duyuruyor

İzmir seyircisinin ilgiyle izlediği ve Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde sahne alan Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu (BBŞT) “Başka Bir Bremen Mızıkacıları Hikayesi” adlı çocuk oyunuyla ilk defa Balıkesir seyircisiyle buluştu.

02 Mayıs 2019 - 09:52

2018 – 2019 sezonunda Ankara ve Bursa‘nın ardından 3. turnesini  Balıkesir’de gerçekleştiren BBŞT, Balıkesir Valiliği’nin düzenlediği Çocuk Sanat Festivali’ne bu sezon sahnelemeye başladığı yeni çocuk oyunu “Başka Bir Bremen Mızıkacıları Hikayesi” ile katıldı. Balıkesir Avlu Kongre ve Kültür Merkezi 850 kişilik Fatih Salonu’nda sahnelenen oyuna çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Oyunu keyifle izleyen çocuklar, şarkılara da eşlik ederek eğlenceli zaman geçirdi. 

1 sezonda 3 turne

27 yıldır Bornova’da oyunlarını sahneleyerek  tüm İzmir’i tiyatro sanatına doyuran, oyunlarını kapalı gişe sergileyen Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu İzmirli seyircilerinin yanı sıra farklı şehirlerdeki seyircilerle de buluşuyor. BBŞT, geçtiğimiz Aralık ayında TAKSAV 23. Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali’ne “Ziyaret”  isimli oyunuyla katılmıştı. Mart ayında ise Bursa Nilüfer Tiyatro Festivali’nde de “Ziyaret” oyununu sahneleyen BBŞT, sezonunun 3. Turnesi’ni  Balıkesir’e gerçekleştirdi. Balıkesir Çocuk Sanat Festivali’nin daveti üzerine “Başka Bir Bremen Mızıkacıları Hikayesi” oyunu ile çocukların karşına çıktı.

2019/05/2019-05-02-09-55-23.jpg
2019/05/2019-05-02-09-55-30.jpg
Bu haber 1027 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()