Bornova Belediyesi'ne ek hizmet binası

Başkan İduğ: "Önceliklerimiz arasında yeni hizmet binası yok"

27 Ekim 2019 - 10:18

Vatandaşlara daha iyi koşullarda hizmet sunmayı hedefleyen Bornova Belediyesi, ek hizmet binası olarak kullanmak üzere Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki eski İş Bankası binasını satın aldı.

Öncelikleri arasında yeni hizmet binasının olmadığını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, "Günümüz ekonomik şartlarında, Şehir Stadı'nın olduğu alanda planlanan projeden vazgeçtik. Böylece, 4 milyon liraya gerçekleştirdiğimiz satın alma ile yeni hizmet binasının tahmini maliyeti olan 200 milyon lirayı Bornovalıların taleplerini karşılamak üzere belediyemizin kasasında tuttuk. Bornova'yı büyütme yolunda kaynaklarımızı her alanda etkin ve verimli kullanmaya devam edeceğiz" dedi.

CHP İzmir Milletvekilleri; Mahir Polat ve Atila Sertel, CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP İlçe Başkanı Asım Güven ile birlikte satın alınan binayı inceleyen Başkan İduğ, "Burası yıllarca banka şubesi olarak kullanıldı. Tüm Bornovalılar'ın bildiği bir yer. Yapacağımız düzenlemelerin ardından daha önceki işlevini de düşünerek mali işlerle ilgili tüm birimlerimizi buraya taşıyacağız. Zemin altındaki katı ise arşivleme için kullanacağız" diye konuştu.

Bu haber 667 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()