Bornova Belediyesi'nden "Altın Bilezik" projesi

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Moda, Tekstil ve Konfeksiyoncular Sitesi (MTK) Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu'nu makamında ağırladı. Başkan İduğ, Bornova Belediyesi olarak yeni başlatacakları "Altın Bilezik" adlı projeyi anlattı.

29 Mayıs 2019 - 09:55 - Güncelleme: 29 Mayıs 2019 - 10:02

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Moda, Tekstil ve Konfeksiyoncular Sitesi (MTK) Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sadi Doğan ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. MTK'nın kendilerinden beklentilerini dinleyen Başkan İduğ, ortak yapılabilecek projeler hakkında da konuştu. Özellikle işçi açıklarının olduğunu ifade eden yönetim kurulu, 3 bine yakın kişiye iş imkanı sağlayabileceklerini ifade etti.

Başkan İduğ'a yeni görevinde başarılar dileyen MTK yönetim kurulu üyeleri, MTK olarak, belediyeye gelen iş başvurularını birlikte değerlendirmek istediklerini ifade etti. MTK'nın kendileri için çok değerli olduğunu vurgulayan İduğ, "2 bin 500-3 bin kişi demek 4 kişiden düşünürseniz 12 bin kişiye ekmek imkanı sağlamak demek. Bu bizim için bulunmaz bir hazine. Bu konuyu en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bunun için de sizlere çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Meslek lisesi mezunlarını fabrikalara yerleştireceğiz

Bornova Belediyesi olarak yeni bir proje başlattıklarını aktaran İduğ, "Altın Bilezik" adını verdikleri projeyi anlattı. Başkan İduğ, "Yurttaşlara iş bulma konusunda yardımcı olmak amacıyla İstihdam masası olarak bir çalışma başlattık. Burada bize gelen müracatlardan meslek lisesi mezunu olanları fabrikalara yerleştireceğiz.  Meslek edinmek isteyenleri ise meslek fabrikalarında eğitime göndereceğiz" dedi.

 

Bu haber 2439 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()