Birlikte Konak’ın Geleceğini Şekillendireceğiz

CHP Konak belediye başkan adayı Abdül Batur, Hatay bölgesi seçim çalışmaları kapsamında EĞİTDER Hatay şubesine bir ziyarette bulundu. Son derece sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette, birbirinden değerli eğitimcilerin katılımı ile oluşan EĞİTDER başkanı, yöneticileri ve üyelerini ziyaret etmekten son derece memnun olduğunu ifade etti.

10 Şubat 2019 - 07:58

Batur “Eğitimciler Derneğimizin Lokalinde siz değerli eğitimcilerle bir araya gelmek benim için büyük mutluluk. Sizin fikirlerinizi almak, önerileriniz dinlemek için buraya geldim. Geleceğimizi, en değerli varlıklarımızı, çocuklarımız emanet ettiğimiz eğitimcilerimizin görüşleri benim için çok önemli. Sizler bu ülkenin geleceğini şekillendiriyorsunuz. Konak’ın geleceğini şekillendirmek için de sizin bakış açınız bizim için çok önemli. Beni tanıyorsunuz, Narlıdere’de sivil toplum örgütleri ile olan çalışma şeklimi biliyorsunuz. Konak’ta da aynı şekilde bir arada olacağız. Birlikte Konak’ın geleceğini şekillendireceğiz” dedi.  

 

 

Bu haber 1172 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()