Birleşerek kendimizi ezdirmeyeceğiz

TTO Meclisi; Bayındır, Ödemiş, Tire ve Selçuk’taki odalardan sonra Aliağa, Bergama ve Menemen’e çıkarma yaptı. TTO Başkanı Olgun “Geçtiğimiz dönem İZTO ve EBSO kavgasının kaybedeni ticaret odaları oldu. Yeni dönemde kavga olmasın. İlçe odaları olarak birlik olup kendimizi ezdirmeyeceğiz” dedi.

02 Mayıs 2018 - 10:11

3 Nisan’da güven tazeleyen Torbalı Ticaret Odası (TTO) meclisi ve meslek komiteleri 8 ilçe odası ile buluştu. Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun ile Meclis Başkanı Erkan Aksoy öncülüğündeki heyet; Bayındır, Ödemiş, Tire ve Selçuk ilçelerinden sonra Menemen Aliağa ve Bergama’daki ticaret odalarını ziyaret etti. 

İlk olarak Menemen’e giden heyet burada odanın yeni seçilen Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy ile Meclis Başkanı Ali Azgın tarafından ağırlandı. Ardından Aliağa’ya geçen heyet Ticaret Odası’nın konuğu oldu. Yeni seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ve Meclis Başkanı Adnan Saka tarafından karşılanan heyete Aliağa’nın sanayi potansiyeli ile ilgili bilgi verildi. TTO heyeti ardından Bergama Ticaret Odası’nda Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper tarafından ağırlandı. TTO heyeti son olarak İzmir Ticaret Borsası başkanlığına yeniden seçilen Işınsu Kestelli’yi ziyaret etti.

İZTO-EBSO KAVGASI ZARAR VERDİ

İzmir’deki tüm ilçe ticaret odalarını ziyaret ettikten sonra bir değerlendirme yapan TTO Başkanı Olgun, “Güç birliği yapmaktan başka seçeneğimiz yok” dedi. 8 ilçede toplam 11 bin 197 üye bulunduğunu ve bunun önemli bir güç olduğunu ifade eden Abdulvahap Olgun, İzmir’deki 8 ilçe odası arasında önemli bir birliktelik oluştuğunu, bunun yeni dönemde güçlenerek devam edeceğini söyledi. 

Olgun şunları söyledi: “Geçtiğimiz dönem İZTO ve EBSO arasındaki kavgalar camiamıza çok zarar verdi. Bu kavganın sonucunda kaybeden ticaret odaları oldu. Yetki kaybına uğradık. Yeni dönemde kavga istemiyoruz. İlçe odaları olarak birlik ve beraberlikten yanayız. Ama kendimizi büyüklere de ezdirmeyiz. Filler tepişirken, çimler ezilmeyecek. Birlik içinde, tek yumruk halinde güç birliği içinde 11 bin 197 üyenin hakkını savunacağız.”

 

Bu haber 2312 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya çalışan bir anlayış var'
Doç. Dr. Zeynep Altın: 'TTB'yi belli bir alanda sıkıştırmaya...
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği Yapacak
Efes Selçuk Tarım Politikaları Çalıştayına Ev Sahipliği...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()