BİR YENİ RENKTE BAYRAKLI’DA

CHP İzmir mahalle delege seçimlerinde Beyaz, mavi, kırmızı, yeşil, gökkuşağı derken yeni bir renk daha ortaya çıktı. CHP Bayraklı ’da 24 Kasım Manavkuyu Mahallesi’nde gerçekleşecek olan seçimin ilk listesi sarı oldu

15 Kasım 2019 - 13:46

Renk cümbüşü yaşanan CHP İzmir Mahalle delege seçimlerindeki listelere sarı listede eklendi. Bayraklı’nın 66 delegesiyle en kritik mahallesi olan Manavakuyu’da seçimler 24 Kasım’da yapılacak seçimler öncesi liste çalışmaları hız kazanırken son yerel seçimlerde Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı olan CHP’li Songül Gök, sarı listeyle ortaya çıktı. Songül Gök ilçe kongresinde şu an için bir adaylık düşüncesi olmadığını belirterek "Zaten örgüt teveccüh ederse aday olunur. Önceliğimiz kendi mahallemiz. Başka mahallelerde de Sarı renk olsun diye bir çabamız yok. genç ve yüzde 50’si kadınlardan oluşacak bir liste hazırlıyoruz. ‘Biz hiçbir gruba yakın ya da uzak değiliz. Zaten henüz bir liste netleşmesi oluşmuş durumda değil. Karşıtlığımız ya da yandaşlığımız yok" dedi.


SARI YELEKLİLER’DEN ESİNLENDİLER
Manavkuyu’daki yarış neden Sarı liste olarak katılacaklarını anlatan Songül Gök, “Biraz ‘sarı yelekliler ’den esinlendik. Bu bir parti içi yarış olabilir ama anlayışımız; hayat pahalılığına, zamlara, ülkedeki adaletsizliğe bir vurgu ve mücadele etmek olduğu için rengimiz sarıdır. Biz öyle bir liste çıkaracağız bu partinin vicdanı olacak. Bu inançlar bir ekip kurduk aylardır çalışıyoruz. Ne Tunç Başkanımızla sorunumuz var ne de genel merkezle, sonuçta bu bir mahalle delege seçimidir. Emek, liyakat partiye sadakat çerçevesinde listelerimiz oluşacak” diye konuştu.
ÖNCEKİ SEÇİMDE FARK YEMİŞTİ
2015 yılında yapılan ilçe kongresinde Songül Gök, halen İlçe Başkanlığı görevini yürüten Cemalettin Alper’e 267’ye karşı 117 oyla seçimi kaybetmişti.

,

Bu haber 1145 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()