Bir haftadır haber alınamıyordu: Peker'in nerede olduğunu açıkladı

BAE şeyhinin Türkiye ziyaretinden bu yana sessizliğe bürünen ülkücü mafya Sedat Peker'e avukatlarının da ulaşamadığı ortaya çıkmıştı. Peker'in ev hapsinde olduğu duyuruldu.

03 Aralık 2021 - 11:50

Ülkücü mafya Sedat Peker'den BAE şeyhinin Türkiye seferinden bu yana haber alınamıyordu.

Bir haftadır avukatlarının da ulaşamadığı Peker'e ilişkin açıklamalarda bulunan Erk Acarer, "Bir haftadır Peker’den bilgi alınamıyor. Birkaç ay önce, konuşması istenmediği için bir adaya götürülme olasılığından söz etmiştik. Bildiğimiz kadarı ile bir adaya götürülmedi ama deyim yerindeyse ada ayağına getirildi" dedi.

Acarer, Peker'e ilişkin şu paylaşımları yaptı:

Edindiğimiz bilgileri paylaşalım. Ev hapsinde olduğunu biliyoruz. İletişim kaynaklarının da kesilmesi ile ağır bir tecrit gibi. Aktarılanlar kendisi ve ailesinin durumunun iyi olduğu yönünde. Türkiye’ye iadesi gibi bir durum da söz konusu değil.

Bu haber 297 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()