Bir AKP'li daha açıkladı: Süleyman Soylu siyaseti bırakacak

Hadi Özışık'ın ardından AKP MKYK Üyesi Şamil Tayyar da Süleyman Soylu'nun siyaseti bırakacağını söyledi.

22 Eylül 2022 - 11:06

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 2023 seçimlerini Erdoğan'ın kazanması durumunda siyaseti bırakacağına ilişkin bir açıklama daha geldi.

Daha önce Sedat Peker'in ifşalarıyla gündem olan Süleyman Soylu'ya yakın isimlerden Hadi Özışık, seçimleri Erdoğan'ın kazanması sonrası Süleyman Soylu'nun siyaseti bırakacağını dile getirmişti.

Benzer bir açıklama AKP MKYK Üyesi Şamil Tayyar'dan da geldi.

Tayyar, "Soylu Bakanımız işini iyi yapan, başarılı, kamuoyu algısı çok yüksek biri. Siyasette bu durum, çoğu kez fitne kaynağıdır. Özel dost sohbetlerinde siyasi tek amacının, Cumhurbaşkanımızı yeniden seçtirmek, sonra siyaseti bırakmak olduğunu hep söyler" dedi.

Bu haber 163 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()