Biden: Maymun çiçeği herkesin endişelenmesi gereken bir şey

ABD Başkanı Biden, maymun çiçeği vakalarına ilişkin 'Bana durumun hangi seviyede olduğunu henüz söylemediler, ancak bu herkesin endişelenmesi gereken bir şey' dedi.

22 Mayıs 2022 - 18:12

ABD Başkanı Joe Biden, dünya genelinde görülen maymun çiçeği vakalarına ilişkin açıklama yaptı.

Biden, maymun çiçeğinin endişe edilmesi gereken bir hastalık olduğunu, çünkü yayılması durumunda bunun sonuçları olacağını ifade etti.

Güney Kore'den Japonya'ya gideceği uçağa binmeden önce gazetecilere konuşan Biden, "Bana durumun hangi seviyede olduğunu henüz söylemediler, ancak bu herkesin endişelenmesi gereken bir şey. Neler yapabileceğimize ve bunun için hangi aşıların uygun olabileceğine dair sıkı çalışmalar yürütüyoruz" dedi.

Bu haber 447 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi, Fidan Hollanda'ya gidiyor
Kati Piri'nin 'Kavala-Demirtaş yaptırımı' önergesi kabul edildi,...
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e çevirmeyin’
Bolululardan Tanju Özcan’a tepki: ‘Gölcük’ü Uzungöl’e...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()