Bergama Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nde kurslar devam ediyor

Bergama Belediyesi, Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bergama Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde, Bergama Belediyesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nde 2020 – 2021 eğitim dönemi kursları Pandemi tedbirlerine uygun olarak başladı. Başkan Koştu, “Kurslarımız, hijyen ve sosyal mesafe ve maske kuralları dikkate alınarak devam ediyor” dedi.

02 Ekim 2020 - 16:46

Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nde Üniversiteye Hazırlık Kursu başta olmak üzere hobi kursları da devam ediyor.  200’ü Üniversiteye hazırlık kurslarında olmak üzere, Hobi ve Kişisel Gelişim Kurslarında 250 öğrenci toplamda 450 kursiyere eğitim veren Yaşam Boyu Eğitim Merkezinde, Pandemi tedbirleri dikkate alınarak çalışmalar titizlikle devam ettiriliyor. Hijyen, Sosyal Mesafe ve Maske kurallarına son derece uyulan merkezde ders aralarında ise sık sık uyulması gereken kurallar hatırlatılıyor. Rehberlik odası, test ve etüt sınıfı bulunan merkezde kursiyerlerin ders aralarında uğrayacağı temel gıdaların yer aldığı kantinde bulunuyor.

HOBİ KURSLARINA KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Bağlama, Keman, Gitar, Piyano, Ud, Resim, Satranç, Yoga, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Çocuk Koroları ve Halk Oyunları Kurslarının da bulunduğu Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nde kurs kayıtları devam ediyor.

BAŞKAN KOŞTU “KURSLARIMIZ, TÜM HİJYEN VE SOSYAL MESAFE KURALLARI DİKKATE ALINARAK DEVAM EDİYOR ”

Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nde üniversiteye hazırlık ve hobi kurslarının Pandemi kuralları dikkate alınarak devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Hakan Koştu “Kurslarımızı sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun genelgeler doğrultusunda başlattık. Üniversiteye hazırlık kursuna katılan tüm öğrencilerimizin başarılı bir gelecek inşa etmeleri için desteğimizi veriyoruz. Pandemi sürecini, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak hep birlikte yeneceğiz” dedi.

Bu haber 3210 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
Başkan Tugay’a dünyadan tebrik mesajı yağdı
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()