Bergama Kent Markası Oluşturuluyor

Bergama’dakent markası ve görsel kimliğinin oluşturulması amacıyla gerçekleştirilen Odak Grup Toplantısı,Haluk Elbe Konferans Salonu’nda yapıldı.

21 Şubat 2019 - 10:05

Toplantıya Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper, Bergama’daki kanaat önderleri, akademisyenler ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldılar.

 

Açılış konuşmasını yapan Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç; “Bir süre önce bu konuyla ilgili ilk toplantımızı yapmıştık. Burada Bergama ile ilgili kent markası oluşturulması ve görsel kimlik hazırlanması için bir çalışma başlattık. Bu kapsamdayoğun çalışmalar devam ediyor. Hem Bergama’da hem de Türkiye’nin birçok yerinde Bergama’nın nasıl algılandığına ilişkin anket çalışmaları yapıldı. Bugünde yapılan çalışmaların içeriği ve gelinen noktayı konuşacağız. Bergama’nın markalaşma çalışmalarını Bergamalılar olarak hep birlikte değerlendireceğiz” dedi.

 

Daha sonra I MeanIt Türkiye Direktörü Nazlı Kayıbugüne kadar yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi ve yapılan saha çalışmalarının sonuçlarını aktardı.  Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kayı; “Biz bu çalışmada Bergama’nın bir turizm destinasyonu olarak tanıtılması için çeşitli faaliyetler gerçekleştiriyoruz, Bergama’nın Türkiye’de algı analizinin yapılması, strateji ve eylem planının hazırlanması, bir yönetişim mekanizması önerilmesi, kentsel marka konumlandırılmasının yapılması, Bergama görsel kimliğinin ve hediyeliklerin tasarlanması yapacağımız işlerin ana adımlarını oluşturuyor” dedi. Kayı; “Geldiğimiz noktaya katılımcılık esasıyla sizlerin değerli fikirleriyle geldik; bu çok önemliydi. Sizlerin bu süreçte göstermiş olduğunuz istek, kararlılık ve sahiplenme çok güzel; insanı heyecanlandırıyor. Bergama tarihi ve kültürel değerleriyle Türkiye’nin en önemli destinasyonlarından biri; hep birlikte onu hak ettiği yere getireceğiz ” dedi.

 

Toplantıda ayrıca katılımcılarla beraber‘Sorun Tespiti Çalışması’, ‘Fırsatlar ve Önerilerin Değerlendirilmesi’ ve ‘Önceliklendirme Çalışması’ yapıldı.

Bu haber 1173 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı: Cumhurbaşkanlığı seçiminde Yavaş ve İmamoğlu'nun kazanma ihtimali çok yüksekti
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı:...
Yeşilçam’ın çehresi değişecek
Yeşilçam’ın çehresi değişecek

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()