Bergama Belediyespor’da Yeni Dönem Başlıyor!

Bilir Altay Bergama Belediyespor’un yeni başkanı seçildi.

02 Temmuz 2019 - 16:33

Bergama Belediyespor Olağan Üstü Kongresi yapılarak yeni yönetim belirlendi. Bergama Belediyesi Meclis Salonu’nda üye çoğunluğunun katılımıyla gerçekleştirilen kongrede Bilir Altay Bergama Belediyespor’un yeni başkanı seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrenin açılış konuşmasını Bergama Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Türkoğlu gerçekleştirdi. Başkan Türkoğlu’nun konuşmasının ardından divan başkanı ve katipleri oy birliği ile belirlendi. Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun divan başkalığında, yönetim kurulunun 2018 yılı faaliyet raporu, denetim raporu, bilanço ve tahmini bütçenin okuması, ibrası ve gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yeni yönetim ve denetim kurulu oylandı. Yapılan açık oylama sonucu divana sunulan tek yönetim listesi ile Bilir Altay Bergama Belediyespor Kulübü’nün yeni başkanı seçildi. Yeni yönetimin önerisi üzerine gerçekleşen oylama ile Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu kulübün onursal başkanı seçildi.

“İnanmak başarmanın yarısıdır”

Kongre’de konuşan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “ Bugün kentimiz için önemli bir gün. Bergama Belediyespor sadece bölgemizin değil ülkemizdeki önemli takımlardan, hatırları olan bir takım. Bergama Belediyespor zor günler yaşamış olabilir. Ama bundan sonra böyle olacak diye bir şey yok. Takımımızı ve kulübümüzü el ele,  gönül gönüle vererek güzel yerlere taşıyabiliriz. Kulübümüz bünyesinde değişik branşlarda çocuklarımızı yetiştireceğiz ve Belediyespor’u çok güzel yerlere getireceğiz. İnanmak başarmanın yarısıdır.  Bir Bergamalı olarak Belediyespor’un her daim arkasında olacağımı ve gece gündüz yanında olacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

Bu haber 777 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()