Bergama Belediyesi'nden Alkol Yasağı

AKP'li Bergama Belediyesi’ne ait olan Kleopatra Güzellik Ilıcası Tesisleri’nde alkol tüketiminin yasaklandığı duyuruldu.

07 Haziran 2019 - 16:24

31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra CHP’den AKP’ye geçen Bergama Belediyesi aldığı kararlarla tepki çekmeye devam ediyor. AKP’li belediye son olarak Kleopatra Güzellik Ilıcası Tesisleri’nde alkol tüketimini yasaklandığı duyuruldu. Yurttaşlar ise karara tepki gösterdi.

Birgun.net'ten Aycan Karadağ'ın haberine göre; Yaşanan gelişmelerin ardından Bergama Demokrasi Platformu yazılı bir açıklama yaparak, “Demokrasi farklı yaşam tarzlarının bir arada yaşama kültürü ve becerisidir. Ama Bergama Belediyesi yasaklama mantığıyla belirli kesimin yaşam kültürü hariç toplumun tamamını sıkıştırmak ve yok etmenin peşinde. Özgürlüğün her çatlağı dolduran, engellenemeyen ve sürekli büyüyen bir inanç olduğunu tarih yine kanıtlayacaktır. Her şey çok güzel olacak!” denildi.

Kaynak: birgun.net
Bu haber 741 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()