Berat Albayrak iddiası: Saray'ın bile haberi yoktu

Sözcü yazarı Murat Muratoğlu, 'Bugüne kadar istifa edebilen bir Berat Albayrak vardı, onda da Saray'ın bile haberi yoktu' iddiasında bulundu.

20 Kasım 2021 - 17:05

Uğur Dündar’ın TELE1'deki 'Demokrasi Arenası’nın bu haftaki konukları CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ve Ekonomist Murat Muratoğlu olurken, programda Berat Albayrak'ın istifasına ilişkin bir değerlendirme dikkat çekti.

“Bugüne kadar istifa edebilen bir Berat Albayrak vardı, onda da Saray'ın bile haberi yoktu” iddiasında bulunan Sözcü yazarı Murat Muratoğlu, “Instagram’dan öğrenince mecbur kaldılar istifayı kabul etmeye. O kadar kolay değil istifa etmek. Ben Berat beyi takdirle anışımdır. Kendisi istifa etmeyi başarmış ender insanlardan” ifadesini kullandı.

Bu haber 272 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()