'Berat Albayrak gölge patron oldu...'

Eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndaki değişikliğin ardından gölge patronun Berat Albayrak olduğunu iddia etti.

03 Aralık 2021 - 10:47

İYİP Genel Başkan Yardımcısı ve eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndaki değişikliğe dair sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Lütfi Elvan'ın ekonomide bildiğini söyleyen son kişi olduğunu iddia eden Yılmaz, "Berat Albayrak ekonomi politika yapıcısı kurumların gölge patronu oldu. Son birkaç yılda olduğu gibi TR artık en uçuk fikirlerin deney laboratuvarı olmaya devam edecektir" ifadesini kullandı.

Bu haber 235 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()