"Belediyecilik Deneyimine Sahip Bir Kadının Eli Foça'ya Değmeli"

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin çeşitli birimlerinde çalıştıktan sonra son olarak Foça Yerel Hizmetler Şube Müdürlüğü'ndeki görevinden istifa ederek belediye başkanlığın için aday adaylık başvurusu yapan Barandır, Foça'da yapacaklarıyla ilgili iddialı konuştu.

04 Aralık 2018 - 23:58

Foça'yı ve Foçalılar'ı iyi tanıdığını dile getiren Barandır, belediyecilik tecrübesini yaşadığı bu güzel kent için kullanmak istediğini söyledi. Yerel hizmetler birimindeki görevi sayesinde Foça' nın sorunlarına ve bu sorunların çözümlerine de hakim olma imkanına sahip olduğunu belirten Sevtap Barandır "Elbette ki Foça için kötü yönetildi diyemeyiz. Ancak belediyecilik deneyimine sahip bir kadın elinin bu kente değme vaktinin de geldiğini düşünüyorum." dedi.


Aday olarak başka bir aday adayının atanması durumunda kendisinin aday gösterilmesi durumunda nasıl çalışacaksa aynı tempo ve özveri ile çalışacağını da dile getiren Barandır "Foça için hayallerimi ve projelerimi aday olacak arkadaşımla bütün içtenliğimle paylaşacağım. Bu güzel kent için en iyisi ne ise Foça'da yaşayanlar olarak hep beraber karar verip hep beraber uygulayacağız." dedi.

Bu haber 3102 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()