Bekle Bizi Avrupa!

İZMİR Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 7-10 Mart 2019 tarihlerinde İtalya'nın Lignano kentinde düzenlenecek Avrupa Ligi 2’de bir kez daha sahne alacak. Mavi-beyazlı ekipte ilk hedef, eleme grubunu geçerek İspanya'daki finallere kalmak.

06 Mart 2019 - 09:15

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ülkemizi bir kez daha Avrupa'da temsil edecek. Avrupa Ligi-2'te sahne alacak ekibimiz, 7-10 Mart 2019 tarihlerinde İtalya'nın Lignano kentinde düzenlenecek şampiyonada öncelikle finallere kalmayı ve yine Avrupa'da derece yapmayı hedefliyor. Geçtiğimiz yıl Avrupa Ligi-3'te mücadele eden  İzmir Büyükşehir Belediyesi, yarı finale kadar yükseldiği turnuvayı üçüncü sırada tamamlamayı başarmıştı.

 

Güçlü rakipler bekliyor

PDM Treviso takımının ev sahipliğindeki şampiyonada Fransa'dan Toulouse IC, Hollanda'dan SC Devedo, İspanya'dan ise Mideba Exstremadura yer alacak. Yeniden Avrupa arenasında olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Antrenör Erdinç Kılıç, “Ligde şu anda ilk üç içerisindeyiz. Avrupa Ligi-2’de önce İtalya'daki eleme gurubunu lider bitirmek ve İspanya’da oynanacak olan final serisine kalmak istiyoruz. Takımımız, bunu başaracak güce ve inanca sahip” dedi.

 

 

İŞTE MAÇ PROGRAMI:

 

8 MART CUMA

17:45  TOULOUSE-İZMİR BŞB

22:15   İZMİR BŞB- MİDEBA EXSTREMADURA

 

9 MART CUMARTESİ

15:30   İZMİR BŞB-DEVEDO

20:00   PDM TREVİSO-İZMİR BŞB

Bu haber 1648 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()