BBŞT’nin “ Sahne Arkası Kursları” meraklılarını bekliyor

Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu (BBŞT), her yıl düzenlediği tiyatro kurslarının yanı sıra, sahne arkasında nasıl çalışıldığını merak edenleri, sahne arkası kursuyla buluşturuyor. Kostüm, dekor, aksesuar, ses ve ışık gibi alanlarda eğitim alan kursiyerler, eğitimleri sonrasında oyunlarda görev alarak, gerçek anlamda tiyatronun mutfağıyla tanışıyor.

02 Ekim 2019 - 14:26

3 Kasım’da başlayacak yeni sezon sahne arkası kursları için son başvuru tarihi 17 Ekim Perşembe. Seçmeler ise 20 Ekim 2018 Pazar günü Çamdibi Nedret Güvenç Sahnesi’nde gerçekleştirilecek. İsteyenler bornova.bel.tr adresinden  başvuru formu linkine tıklayarak kayıt yapabilecek.

BAŞKAN İDUĞ’DAN TİYATROSEVERLERE DAVET

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, tiyatronun sahne arkasını merak eden sanatseverleri kurslardan yararlanmaya davet etti. İduğ, “Tiyatroda sahne önü gibi, arkası da çok önemli. Bizlerin görmediği arkadaşlarımız var. Onlar da oyuncularımız gibi değerli. Siz de onlardan biri olmak istiyorsanız bu kursu kaçırmayın” dedi.

Bu haber 613 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()