BAYSEM yeni öğrencilerini seçiyor

Bayraklı Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi BAYSEM’de ücretsiz lise ve üniversite sınavlarına hazırlık kursları için ön kayıtlar başlıyor. 15 Haziran’dan itibaren kayıt yaptırabilecek öğrenciler, daha sonra yazılı sınava alınacak. Başarılı olanlar yeni eğitim, öğretim sezonunda BAYSEM’de eğitim görmeye hak kazanacak.

03 Haziran 2020 - 08:48

BAYSEM; yeni eğitim-öğretim sezonunda kurs görecek öğrencilerini seçiyor. Hayallerindeki lise ve üniversitelere hazırlanmak isteyen 7-8-11-12. sınıf öğrencileri ve lise mezunları, hazırlık sınıfları için 15 Haziran’dan itibaren ön kayıt yaptırabilecek. Başvuranlar arasında düzenlenecek sınavla, yeni dönemde BAYSEM’de eğitim görecek öğrenciler belirlenecek. Kayıtlar Bayraklı Belediyesi’nin  www.bayrakli.bel.tr internet adresi üzerinden veya BAYSEM hizmet binasından yapılabilecek. Ön kayıtlar 10 Temmuz ‘da sona erecek. Detaylı bilgiye 935 03 35 telefon numarasından ulaşılabilecek.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “BAYSEM, her yıl birçok öğrenciye hayallerindeki okullarda eğitim alabilmeleri için fırsat tanıyor. Bu yıl da öğrencilerimiz yine modern ve çağdaş bir eğitim ortamında, lise ve üniversitelere hazırlanacak. Ön kayıtlarımız başlıyor. Tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Bu haber 1141 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()