Bayraklılı kadınlardan deprem bölgesine destek sürüyor

Bayraklı Belediyesi, dikiş-nakış kursiyerleri aracılığıyla depremzedelere desteklerini sürdürüyor. Depremin ilk gününden itibaren afet bölgeleri için battaniye, eşofman ve mont diken Bayraklılı kadınlar, bu kapsamda anneler için de emzirme önlükleri dikip, gönderdi. Başkan Serdar Sandal, “Zor günlerin üstesinden dayanışmayla geleceğiz” dedi.

29 Mart 2023 - 12:52

Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketi sonrası Bayraklı’da başlatılan yardım seferberliği kapsamında afet bölgeleri için giyim eşyası dikip, gönderen Bayraklılı kadınlar, bölgede yaşayan anneleri de unutmadı. Bayraklı Belediyesi dikiş-nakış kursiyerleri, bu kez de Mansuroğlu Mahallesi Muhtarlığı işbirliği ile deprem bölgesindeki kadınlara emzirme önlükleri dikti. Manavkuyu Semt Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan yüzlerce önlük, annelere ulaştırılmak üzere afet bölgelerine gönderildi. Depremin ilk gününden itibaren hava, deniz ve kara yoluyla yüz binlerce ihtiyaç malzemesini depremzedelere ulaştıran belediye ekiplerinin, bölgeye desteklerinin süreceği belirtildi.

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal "Tarihimizin en büyük felaketlerinden birini yaşadık ve şimdi yaralarımızı el birliğiyle sarıyoruz. İzmir depreminde olduğu gibi yine tüm zorlukların üstesinden geleceğiz. Her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber 148 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()