Bayraklı’ya çok yakışacak projeler

Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçeye modern parklar kazandırmaya devam ediyor. Manavkuyu Mahallesi’nde bulunan 15 bin metrekarelik Gündüz Ökçün Parkı’nda çalışmalarını sürdüren ekipler, bölgenin ihtiyacı olan spor ve sosyal donatı alanlarını yenileyerek, 75 metrekarelik bir de süs havuzu inşa edecek.

12 Haziran 2020 - 09:51

Bayraklı Manavkuyu Mahallesi’ndeki Gündüz Ökçün Parkı baştan aşağı yenileniyor. 485 metrekarelik iki basketbol sahasına sahip parkın 675 metrekarelik bölümü Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından revize edilecek. Çalışmalar kapsamında bir spor alanı basketbol sahası olarak kullanılmaya devam edilecek. Akrilik zeminle kaplanacak basketbol sahasının potaları ve çevre telleri yenilenecek. Bir bölümü rekreasyon alanı olarak değerlendirilecek parka, yeni bir görünüm kazandırılacak.

Havuz, parka renk katacak

Büyük bir alana sahip parkın çehresini değiştirecek ve bölgenin ihtiyacını karşılayacak nitelikte yaklaşık 75m² lik bir süs havuzu yapılacak. Parkta atıl haldeki su kuyusu da böylece aktif hale getirilecek. Bölgede yaşayan vatandaşlar için görsel güzelliği olan bir alan oluşturmayı hedefleyen Bayraklı Belediyesi, saha dışında kalan bölüme ise dinlenme alanları yerleştirecek. Ekipler, belirlenen alanlara fidan ve ağaç dikerek, mahalle sakinlerinin rahatça kullanabileceği yepyeni bir sosyal yaşam alanı oluşturacak.

Bayraklı, her şeyin en iyisini hak ediyor

İlçenin her mahallesinde belediye ekiplerinin görevde olduğunu belirten Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Tüm parklarımızı baştan aşağı yeniliyoruz. İlçemize daha güzel görünümlü, daha yeşil ve çağdaş sosyalleşme alanları oluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Salgın süresince bu faaliyetlerimize ara vermedik. Bir yandan asfaltlama, temizlik gibi temel işlerimize devam ederken, diğer yandan da yeni sosyal donatı alanları oluşturuyoruz. Parklarımızdaki eskiyen oyun gruplarını, kent mobilyalarını, spor aletlerini, zeminlerini ve yürüyüş yollarını yeniliyoruz. Çünkü Bayraklı ve burada yaşayan yurttaşlarımız her şeyin en iyisini, en güzelini hak ediyor" dedi.

Bu haber 1956 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()