BAYRAKLI NENE HATUN KIZ ÖĞRENCİ YURDU'NDA BAŞVURULAR BAŞLADI

2019-2020 eğitim öğretim yılı için Bayraklı Belediyesi Nene Hatun Kız Öğrenci Yurdu'na kayıtlar başladı. İl dışından gelerek İzmir’deki üniversiteleri kazanan ve kalacak yer bulma sıkıntısı yaşayan öğrenciler yurttan yararlanabiliyor.

21 Ağustos 2019 - 10:41

Türkiye’nin 2017 yılında Milli Eğitim Bakanlığı’ndan ilk ruhsat alan öğrenci yurdu olma özelliği taşıyan Özel Bayraklı Belediyesi Nene Hatun Yüksek Öğretim Kız Öğrenci Yurdu 2019 – 2020 eğitim öğretim yılı için kayıt almaya başladı. 9 yıldır hizmet veren yurtta 1, 4 ve 6 kişilik toplam 22 odayla 74 öğrenci kapasitesi bulunuyor. Odalarda her öğrenci için kişisel eşyaların koyulabileceği dolaplar, banyo ve tuvalet yer alıyor. Öğrenciler yurtta sabah kahvaltısı ve akşam yemeği de yiyebiliyor. Etüt odası da bulunan kız öğrenci yurdunda, ulaşmak istenilen kaynaklar için bilgisayar, ücretsiz internet ve kütüphane de yer alıyor. 24 saat güvenlik hizmetinin verildiği yurda başvuru yapmak isteyen öğrenci ve aileleri 0 232 347 50 59 numaralı telefondan detaylı bilgi alabiliyor.

“KENDİ EVLERİ GİBİ”

Kız öğrenci yurdunun önemli ihtiyaca yanıt verdiğini vurgulayan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “İl dışından İzmir’e yükseköğretim amacıyla gelen kız çocuklarımıza güvenli bir ortam sunuyoruz. 24 saat güvenliğimiz var. Aile ortamında çocuklarımızın öğretim hayatları boyunca kalabilecekleri huzurlu bir ortam sunuyoruz” diye belirtti.

 

Bu haber 1585 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()