BAYRAKLI HALK OYUNLARINDA DERECELERE ALIŞTI

Bayraklı Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, Artvin’de düzenlenen Türkiye Şampiyonasında ikinci oldu. Bu yıl ilk kez büyükler kategorisinde yarışan 2016 ve 2017 yıllarının gençlerde Türkiye Şampiyonu ekip, kazandıkları kupaları Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’a hediye etti. Başkan Sandal da, bugüne kadar İzmir, Ege Bölgesi ve Türkiye genelindeki şampiyonalarda üstün başarılar elde eden ekibi kutlayarak, başarılar diledi.

11 Temmuz 2019 - 10:08

Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği olarak Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından Artvin’de düzenlenen Türkiye Şampiyonasına katılan Bayraklı Belediyesi Halk Oyunları ekibi büyükler geleneksel düzenlemeli dalda 92.42 puanla 9 katılımcı ekip arasından Türkiye 2’ncisi olmayı başardı. 2016’dan bu yana gençlerde iki Türkiye birinciliği, gençler ve büyüklerde de iki Türkiye ikinciliği bulunan başarılı ekip, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ı ziyaret etti. Yıllardır katıldıkları müsabakalarda Bayraklı’yı başarıyla temsil eden ve ilçenin gururu olan halk oyunları ekibini tebrik eden Başkan Sandal, “İkinci olmak da çok kolay değil. Sizlerde şampiyon olacak potansiyel var. Bence zaten birinci olmuşsunuz” dedi.

Halk oyunları ekibi yöneticisi Ezel Keç ise, “Başkanlığınızdan sonra aldığımız kupaları size hediye etmek istiyoruz. Ekip olarak iddialı bir takımız. Önümüzdeki yıllarda da şansımızın olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu. Halk oyunları ekibine destek olmaya devam edeceklerini dile getiren Başkan Sandal, ekibe başarılar dileyerek, kupalar için teşekkür etti.

Bu haber 721 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()