BAYRAKLI'DA TEKVANDO ŞÖLENİ

Bayraklı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu, İzmir Gençlik Spor İl Müdürlüğü 30 Ağustos Zafer Bayramı Minikler İzmir İl Taekwondo Şampiyonası'na 2 gün boyunca ev sahipliği yaptı. Birbirinden çekişmeli müsabakaların yaşandığı etkinlikte 104’ü kız 222 sporcu ter döktü.

19 Ağustos 2019 - 10:11

Tekvandoya gönül veren yüzlerce sporcu, aileleriyle birlikte hafta sonu İzmir Gençlik Spor İl Müdürlüğü 30 Ağustos Zafer Bayramı Minikler İzmir İl Taekwondo Şampiyonası'nda bir araya geldi. 2007-2008 ve 2009 doğumlu 222 sporcu iki gün boyunca madalya alabilmek için yarıştı. 37 takımın katılım gösterdiği şampiyonada Bayraklı Belediyesi 20 sporcu ile yarıştı. Bayraklılı sporcular şampiyonayı 1 birinci, 1 ikinci ve 4 üçüncülük ile tamamladı. Müsabakaların ardından madalya törenine geçildi. Bayraklı Belediyesi Başkan Yardımcısı Ulaş Aydın ilk gün müsabakalarında mücadele eden ve +57 kiloda dereceye giren kız ve erkek sporculara madalyalarını takdim etti.

BU ETKİNLİKLERE DEVAM EDELİM

Katılımcıları kutlayarak organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Bayraklı Belediye Başkan Yardımcısı Aydın, “Böylesi bir müsabakaya ev sahipliği yaptığımız için büyük mutluluk duyuyoruz. Bundan sonra böyle müsabakalara ev sahipliği yapmaya her zaman gönüllü olduğumuzu hem Taekwondo Federasyonu'muza hem de Gençlik Spor İl Müdürlüğü'müze tekrar ifade etmek istiyorum. Ödül alan alamayan dereceye giren giremeyen tüm sporcuları tekrar kutluyorum” diye konuştu.

 

Bu haber 1311 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()