BAYRAKLI'DA PİKNİKÇİLERE FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

Bayraklı Turgut Özal Rekreasyon alanında kuru yemiş kabuklarının ve çöplerin yere atılmasını önlemek ve çevre temizliği konusunda farkındalık yaratmak amacıyla vatandaşlara kese kağıdı dağıtıldı.

28 Ağustos 2019 - 13:28

Etkinliğe İzmir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Çiğdem Aşıcı, Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Seyfi Küçük, Büyükşehir ve Bayraklı Belediyesi zabıta ekipleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü Personeli katıldı. Bayraklı sahilinde vakit geçiren ve piknik yapan vatandaşlara kuru yemiş kabukları için kese kağıdı dağıtarak, çevre temizliğinin sağlanması ve korunması konusunda farkındalık ve duyarlılık çalışması yapan yetkililer, vatandaşlardan da olumlu geri dönüşler aldı. Etkinlikte çevrenin temiz tutulması konusunda duyarlılık çağrısı yapılırken, özellikle semaver ve mangal yakan vatandaşlara da kendilerine ayrılan alanda piknik yapmaları uyarısında bulunuldu.

Bu haber 748 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()