Bayraklı'da Eğlenceli Sömestr Etkinlikleri

Kurulduğu günden itibaren sosyal çalışmalara ve bu yöndeki projelere ağırlık veren Bayraklı Belediyesi, bu yarıyıl tatilinde de öğrencilere çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Birbirinden eğlenceli, eğitici ve öğretici programlar kapsamında 21 Ocak -1 Şubat tarihleri arasında eğitim seminerleri ve kurslarla eğlenerek, öğrenmenin keyfini yaşayacak olan öğrenciler müze gezileriyle de tatilin tadını çıkaracak.

17 Ocak 2019 - 12:53

Bayraklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün öğrencilerin  eğlenceli aktivitelerle güzel bir yarıyıl tatili geçirmesi için hazırladığı program 21 Ocak Pazartesi günü 75. Yıl Kültür Merkezi'nde başlayacak. Tadımlık atölye, kil, robotik, astronomi ve ritim atölyelerinin uygulamalı olarak gösterileceği etkinliklerde öğrenciler, drama, karikatür eğlenceli matematik gibi kurslarla kendilerini geliştirme fırsatı yakalayacak. Eğitimler Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 09.50- 14.40 arası gerçekleşecek. Eğitim seminerlerinin de yer alacağı tatil programında öğrenciler, Deniz Tarihi Müzesi, bilim müzesi, karikatür müzesi, Mustafa Kemal Atatürk büyük dahi müzesi, oyuncak müzesi ve Sasalı Doğal Yaşam Parkı’nı da gezerek, eğitim-öğretim sezonunun ikinci yarısı için enerji ve motivasyon depolayacak.

VELİLER İÇİN SEMİNERLER

Sömestr tatilinde çocukların yanı sıra veliler de unutulmadı. 25 Ocak 2018’de saat 11.00’da İhsan Alyanak Kültür Merkezi’nde eğitimci Osman Şahin’in sunumuyla “Dijital çağda çocuk” konulu seminer düzenlenecek. 28 Ocak’ta ise eğitimci Demet Avcı, Onur Mahallesi Açık Hava Tiyatrosu’nda saat 11.00’da “Çocuklarda olumlu davranış geliştirme” 30 Ocak’ta da 75. Yıl Kültür Merkezi’nde saat 11.00’da Can Cicioğlu “Merak” konulu seminer verecek.

ÇOCUKLARIMIZ BİZİM YARINLARIMIZ

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, öğrencilere keyifle bir sömestir tatili programı hazırladıklarını belirterek, "Çocuklarımızın zamanlarını verimli kullanmaları ve kendilerini geliştirmeleri için farklı dallarda kurslar düzenleyeceğiz. Bu süreçte hem eğlenecek hem de öğrenecekler. Onlar bizim geleceğimiz, yarınlarımız" dedi.

 

Bu haber 3080 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()