Bayraklı'da 19 Mayıs Etkinliği

Milli mücadelenin 100’üncü yılında Bayraklı Belediyesi, 19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çeşitli etkinliklerle kutlayacak. Kortej yürüyüşüyle başlayacak tören, Bayraklı sahilinde düzenlenecek birbirinden güzel aktivite ve gösterilerle renklenecek.

17 Mayıs 2019 - 11:22

Bayraklı Belediyesi Cimnastik, bale, akrobasi ve zumba kursiyerleri 18 Mayıs Cumartesi Saat 18.00’da Bayraklı iskelede gösterilerini sunacak. Down Sendromlu kursiyerler de ritm ve tiyatro gösterileriyle bu anlamlı günde sahnede hünerlerini sergileyecek. Halk oyunları ekiplerinin danslarıyla renklenecek etkinlik kapsamında saat 18.00’da Bayraklı Sevgi Yolu Atatürk anıtı önünden iskeleye kadar Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın da katılımıyla kortej yürüyüşü gerçekleştirilecek. Etkinlik,  Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği kursiyerlerinin özel konserleriyle sona erecek. Ayrıca, işitme engelliler için de bir eğitmen etkinlik boyunca sahneden anlatımda bulunacak.

Bu haber 1164 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()