Bayraklı, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında haykıracak: Biz Cumhuriyet'iz

Bayraklı Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı' nın 97'nci yıl dönümüne özel hazırladığı program ile 3 farklı noktada etkinlikler gerçekleşecek. Cumhuriyet ve Atatürk konulu resim sergisi, müzik dinletileri, çok sesli koro konseri ve halk oyunları ekibinin gösterileri cumhuriyet coşkusuna renk katacak.

24 Ekim 2020 - 11:59

Bayraklı Belediyesi tarafından “Biz Cumhuriyet'iz” sloganıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında 26 Ekim Pazartesi, Bayraklı Belediyesi ana hizmet binası girişinde Cumhuriyet ve Atatürk konulu resim sergisi açılacak. Belediye kursiyerleri ve Ressamlar Sokağı'ndaki ressamlar tarafından hazırlanan, 40 eserin görücüye çıkacağı Cumhuriyet'i Karşılıyoruz Sergisi 26-27-28 Ekim mesai saatleri içince gezilebilecek.


27 Ekim Salı Bayraklı Sevgi Yolu'nda ve 28 Ekim Çarşamba Haşim İşcan Caddesi'nde sürecek Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde ise; 3 kişiden oluşan müzisyenlerin müzik dinletisi, çok sesli koronun konseri ve halk oyunları gösterileri sunulacak.


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda da saatler 18:00'ı gösterdiğinde Piyanist Yıldız Çiçek Sivri, Soprano Ayşe Şener Özmen eşliğinde piyano resitali verecek. Müzik dinletisi Bayraklı Belediyesi ve TV BEK'in sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.

Bu haber 891 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()