Bayraklı Belediyesi’nden memurlara ihale eğitimi

Bayraklı Belediyesi’nde çalışan gerçekleştirme görevlisi memurlar ile yeni oluşturulan ihale komisyonu üyelerine ihale eğitimi verildi.

09 Şubat 2020 - 10:57

Kamu ihale mevzuatı konusunda uzman akademisyen tarafından verilen eğitim, iki oturum halinde gerçekleştirildi. Belediye Meclis Salonu’ndaki eğitim seminerinin ilk bölümüne gerçekleştirme görevlileri, ikinci bölümüne ise ihale komisyonu üyeleri katıldı. Seminerde, kamu ihale mevzuatının temel ilke ve kuralları, ihale süreçleri, doğrudan temin uygulamaları, teknik şartnamenin hazırlanması, tekliflerin sunulma şekilleri gibi konular ele alındı.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ihalelerde şeffaflık ve hesap verilebilirlik adına geçtiğimiz aylarda bir ihale komisyonu kurduklarını ve tüm ihaleleri canlı olarak yayınladıklarını hatırlatarak, “Son olarak ihale komisyonu üyelerine ve gerçekleştirme memurlarına yönelik bir eğitim semineri düzenledik. Yaptığımız çalışmalarla her aşaması şeffaf olan ihaleler yapıyor ve bunu canlı yayınla kamuoyunun bilgisine sunuyoruz” dedi. 

 

Bu haber 1167 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()