Bayır: "Genel Merkezi Zora Sokar"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun İzmir’de tekrar belediye başkan aday adayı olabileceğini açıklamasının ardından CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Gerçek Haberci’ye değerlendirmelerde bulundu.

16 Ocak 2019 - 15:22

CHP İzmir’de hareketli saatler yaşanıyor. Gözler bugün yapılan MYK ve PM toplantılarına çevrilmişken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir’de yeniden belediye başkanlığı adaylığı sorumluluğundan kaçmayacağını açıkladı.
Kocaoğlu’nun bu kararı sonrası Gerçek Haberci’ye değerlendirmelerde bulunan CHP İzmir Milletvekilli Tacettin Bayır, “Genel Merkezi zora sokar. Ben şansı olduğunu düşünmüyorum” dedi.
 

KAFALARDA BAŞKA TÜRLÜ SORU İŞARETLERİ YARATIR
Bayır’ın açıklamaları şu şekilde:  
 “Aziz Beye biz alıştık. Bir gün öyle bir gün böyle. 6 ay önce ‘aday değilim’ diyorsun sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı açıklanmasına saatler kala ‘adayım’ diyorsun. Bu saatten sonra böyle bir şeyin karşılık bulması, kafalarda başka türlü soru işaretleri yaratır. Genel Merkezi zora sokar. Ben şansı olduğunu düşünmüyorum.

Bu haber 4587 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Hasan Durgun
    5 yıl önce
    Sayın vekilim hadiseyi çok güzel açıklamış.Aziz başkanın bu oyunları ,çalımları bu saatten sonra CHP’si MYK ve PM’sinde karşılık bulamaz,bulmamalıdır.Aksi durumda seçimi kazanmayı çantada keklik sanmayın.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()