Batur: "Konak, İmamoğlu'nun Yanında"

Konak Belediye Başkanı Mimar Abdül Batur, mazbatası elinden alınan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun seçim çalışmalarına destek vermek için İstanbul’a gitti.

11 Haziran 2019 - 15:45 - Güncelleme: 11 Haziran 2019 - 15:48

Konak Belediye Başkanı Mimar Abdül Batur, mazbatası elinden alınan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun seçim çalışmalarına destek vermek için İstanbul’a gitti. Ekrem İmamoğlu’yla bir araya gelen Başkan Batur, İzmir’in, İzmir’in kalbi Konak’ın tüm desteğini yanında getirdiğini ifade etti.

Batur, “Sayın Ekrem İmamoğlu, büyük bir haksızlık yaşamaktadır. Biz de kendisine desteğimizi sunmak için İstanbul’dayız. İzmir, İzmir’in kalbi olan Konak, Sayın İmamoğlu’nun yanındadır. Bu seçim sadece İstanbul’un değil, Türkiye’nin seçimidir. 23 Haziran’da hak, hukuk ve adalet test edilecek. Biz de hakkın yerini bulması için İstanbul’da çalışacağız. Her şey çok güzel olacak. Halkın oylarıyla göreve getirildiği halde mazbatası elinden alınan Sayın Ekrem İmamoğlu hakkını söke söke alacaktır” diye konuştu.

“Haklıya hakkını verin”

Başkan Batur, İmamoğlu’yla görüşmesinin ardından, partisinin görevlendirdiği Bağcılar bölgesinde alan çalışmalarına katıldı. CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, CHP Bağcılar İlçe Başkanı Murat Sönmez, ile birlikte ilçeyi gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Batur, Ekrem İmamoğlu için oy isteyerek, “Ülkenizin geleceği için sandığa gidin ve haklıya hakkını verin” dedi.

2019/06/2019-06-11-15-48-37.jpg
Bu haber 795 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Torbalı, Oğuzhan Koç ile coştu
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi
Basın Apartmanı'nda 25 metre derinliğe inildi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()