Batur Kılıçdaroğlu’ndan söz aldı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Genel Merkez’de ziyaret eden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Kılıçdaroğlu’nu Konak’ta hizmete girecek yeni merkez ve tesislerin açılış törenlerine davet etti.

27 Şubat 2020 - 09:31

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ankara’da ziyaret etti. Başkan Batur, ziyaret sırasında Kılıçdaroğlu’na Konak’ta yapılan çalışmalarla ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından Başkan Batur, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu, Konak’a değer katacak ve Konaklıların sosyal yaşam standardını yükseltecek Toros Sosyal Tesisi ve Kapalı Pazaryeri, Gültepe Spor Kompleksi ve Engelsiz Yaşam Köyü’nün açılışına davet etti. Batur, Kılıçdaroğlu’ndan nisan ayı programı doğrultusunda Konak’taki açılış törenlerine katılacağının sözünü aldı.

 

Açılış ve temel atma bir arada

Açılışa hazırlanan Toros Sosyal Tesisi ve Kapalı Pazaryeri, Gültepe Spor Kompleksi ile Engelsiz Yaşam Köyü’nün yanı sıra, 1.Kadriye Çok Amaçlı Tesisinin de temeli atılacak. Aynı zamanda yapımları tamamlanan tarihi Alanyalı (Yemişçizade) Konağı ve İkizevler ile yapımı süren projeler için inceleme gezisinin de programa dahil edilmesi planlanıyor.

Bu haber 3153 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
 Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu
Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()