Başkan V. Özkan’dan yörük çadırına ziyaret

Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, çeşitli bölgelerden yörük dernekleriyle bir araya geldi.

23 Ocak 2023 - 13:12

Özkan, davetlerinden dolayı yörük derneklerine teşekkür ederek, “Ben, Erkan Özkan olarak siz istediğiniz ve aradığınız sürece hep yanınızda olacağım” dedi.

Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, Bornova ilçesinde Oba Yörük Türkmen Müzesinde farklı bölgelerden yörük dernekleriyle kahvaltı etkinliğinde buluştu.

Etkinlikte konuşan Özkan, “Söz verdiğim üzere aranızda olmaktan duyduğum mutluluğu dile getirmek istiyorum. Bu denli bereketli ve güzel bir sofrayı bizlerle buluşturduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Özkan’dan yörük derneklerine teşekkür

Yörük kültürüne verdikleri değerden dolayı tüm derneklere teşekkür eden Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Şunu belirtmek isterim ki yörük kültürü, geleneklerimizin önemli bir değeri ve sizler de bu değerin önemli birer parçasısınız. Bu anlamda yörük kültürümüze verdiğiniz değer ve gelecek nesillere taşıdığınız için hepinize şükranlarımı sunuyorum.”

Özkan, yörük derneklerinin daima yanlarında olacaklarını belirterek, “Ben Erkan Özkan olarak siz istediğiniz ve aradığınız sürece hep yanınızda olacağımın sözünü veriyorum” ifadelerini kullandı.

Etkinliğe, Ahmetli Yörükler Derneği Başkanı Mehmet Şimşek, Bornova Yörükler Derneği Ramazan Dumanlı, Belenbaşı Derneği Başkanı Ali Karaoğlu, Menemen Yörükler Derneği Başkanı Kemal Kuşçu, Bergama Yörük Kadınlar Derneği Başkanı Şengül Yalçın Ataş, Oğlananası Yörükler Derneği Başkanı Muharrem Yılmaz, Ege Bölgesi Aydınlar Derneği Başkanı Mehmet Oğuz ve yörük vatandaşlar katıldı.

 

Bu haber 224 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()