Başkan Utku Gümrükçü, hareketlilik haftasında pedal çevirdi

Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle Çiğli Belediyesi tarafından bisiklet ve koşu etkinliği düzenlendi. Çiğli Belediye Başkanı Başkan Utku Gümrükçü de bisikletçilerle birlikte pedal çevirdi.

23 Eylül 2019 - 12:04

Çiğli Belediyesi tarafından Avrupa Hareketlilik haftasında bisiklet ve koşu etkinliklerinden oluşan spor günü düzenlendi. Ataşehir Mahallesi Koçtaş arkasında başlayan ve Çiğli merkezde sona eren yaklaşık 5 kilometrelik parkurda önce koşu gurubu ardından bisikletçiler hareket etti.

 

Etkinliğe bisikletiyle birlikte katılan Başkan Utku Gümrükçü bisikletçilerle birlikte pedal çevirdi. Başkan Utku Gümrükçü’ye Başkan Yardımcısı Barbaros Kiriş, Çiğli Belediyespor Kulübü Asbaşkanı Deniz Çıtak da eşlik etti. Belediyespor kulübünün sporcuları da ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle varış noktasına kadar koştular.

 

Sporculara katılım belgesi

Başkan Utku Gümrükçü varış noktasında sporculara katılım belgelerini verdi. Alanda kurulan standlarda birbirinden leziz yöresel ürünler satılırken, düzenlenen mini konser de eğlenceli dakikalar yaşattı.

 

Sağlıklı yaşayalım

Başkan Gümrükçü, sağlıklı bir yaşam sürmenin başlıca koşullarından birinin temiz bir çevre ve spor yapmak olduğunu belirterek, “Vatandaşlarımıza spor yapma alışkanlığı kazandırmak için birlikte bisiklet sürdük. Sporcularımız da koştu. Bu tür hareketlilik günlerini artıracağız” dedi.

 

Bu haber 639 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()